Odricanje od odgovornosti

Delux doo se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: delux@delux.ba.

Nismo odgovorni za gubitak kao rezultat netočnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji proizlazi iz problema uzrokovanih ili inherentnih širenju informacija putem interneta, kao što su smetnje ili prekidi. Prilikom korištenja web obrazaca nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za bilo kakav gubitak koji pretrpi kao rezultat korištenja podataka, savjeta ili ideja koje je dao ili u ime Delux doo putem ove web stranice, Delux doo ne prihvaća nikakvu odgovornost.

Sva prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem na ovoj web-stranici pripadaju Delux doo.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja Delux doo, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.

Zastori doo za proizvodnju i ugradnju komarica.
Proizvodnju motora i komponenti za tende i rolete.