Delux povijest i djelatnost

Naša djelatnost su proizvodi za zaštitu od sunca, pogleda, dekoraciju prostora.
Proizvodimo, ugrađujemo, prodajemo: Tende, pergole, rolo zavjese, rimske zavjese, panelne zavjese, aluminijske žaluzine 16 i 25 mm, vanjske žaluzine 65 mm, mreže za zaštitu od insekata rolo i fix (komarice),zavjese za kazališta.

Gdje smo bili

 

Poduzeće “Delux” osnovano je 1994. godine sa proizvodnjom aluminijskih žaluzina 25mm i vertikalnih trakastih zavjesa. Počeli smo u proizvodnom pogonu od 60m². Naše djelovanje je bilo koncentrirano na područje današnje Zapadno Hercegovačke županije. Od samoga početka, cijelo naše poslovanje je bilo usmjereno, prema zadovoljstvu i povjerenju kupaca. Povećavanjem interesa kupaca za naš proizvodni program, proširili smo proizvodni pogon na 700m², otvorili podružnice u Mostaru, Travniku i Gradišci.

Našu ponudu smo obogatili povećavanjem palete proizvoda.

 

Delux danas

Zahvaljujući povjerenju naših kupaca, sada se možemo reći da smo jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji zaslona za zaštitu od sunca, na području
Bosne i Hercegovine. Danas se nalazimo u poslovnim objektima, površine 3.000m². Proizvodne pogone smo opremili najsuvremenijom opremom, koja zadovoljava sve postojeće standarde kvalitetne proizvodnje.

Imamo podružnice u Mostaru, Travniku, Sarajevu  i Gradišci.

Uvođenjem standarda ISO 9001:2008, podigli smo sustav upravljanja na višu razinu.