fbpx

Monika 32 mm - profil

Dual rolo zavjese Monika 32 mm promjer role sa pozadinskim profilom, koristi se za srednje i veće dimenzije ako ide strong mehanizam, boje mehanizma bijela.

Monika 32 mm

Dual rolo zavjese Monika 32 mm promjer role sa potpuno zatvorenom kasetom, koristi se za srednje i veće dimenzije ako ide strong mehanizam, boje mehanizma bijele, sive i crne.

Zara 32 mm

Dual rolo zavjese Zara 32 mm promjer role sa polu otvorenom lijepo dizajniranom kutijom, koristi se za srednje i veće dimenzije ako ide strong mehanizam, boje mehanizma bijele, siva i crna.

Rita 32 mm

Dual rolo zavjese Rita 32 mm promjer role sa polu otvorenom kasetom, koristi se za srednje dimenzije, boje mehanizma bijela.

Antonia 43 mm - profil

Dual rolo zavjese Antonia 43 mm promjer role sa pozadinskim profilom, koristi se za veće dimenzije, po potrebi ide i strong mehanizma u bijeloj boji.

Antonia 43 mm - motor

Dual rolo zavjese Antonia 43 mm promjer role sa pozadinskim profilom, koristi se za srednje i veće dimenzije, boja profila bijela.

Antonia 43 mm

Dual rolo zavjese Antonia 43 mm promjer role sa potpuno zatvorenom kasetom, koristi se za srednje i veće dimenzije ako ide strong mehanizam, boje mehanizma bijela, u ovaj sistem zbog promjera role može da se ugradi motor.

Antonia 43 mm - motor

Dual rolo zavjese Antonia 43 mm promjer role sa kasetom, koristi se za srednje i veće dimenzije, boja profila bijela.

Mini 17 mm

Dual rolo zavjese Mini 17 mm promjer role, koristi se za manje dimenzije, boje mehanizma bijele i smeđe.

Platna za Dual Rolo Zavjese možete pogledati ovdje!

Galerija

Zatraži Servis Poziv

  (*) Obavezno polje

  Pošaljite Upit

   (*) Obavezno polje

   Your Shopping cart

   Close