Rolo zavjese s kazetama

Ova vrsta zavjesa pruža mogućnost uklapanja rolo zavjese u otvor i samim tim zauzima manje mjesta. Idealna je za manje prostore, a odabirom boje – dezena koji odgovara prostoru u koji se ugrađuje dekorira samu prostoriju. Važno je napomenuti da Vam možemo ponuditi i rolo zavjesu sa kazetom  za veće dimenzije, čiju kvalitetu i postojanost omogućava odgovarajuća alu. rola i sama kazeta.  Mehanizam  rolo zavjesa s kazetom je na lanac, gdje laganim povlačenjem lanca, rolo zavjesu podižete/spuštate ili ostavljate na željenoj visini.

Ugradnja rolo zavjese u kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, dnevne boravke, ali i u ugostiteljske i poslovne objekte.

Sve više stambenih objekata oprema se rolo zavjesama. Postoje razne mogućnosti izvedbe koje ovise o dimenzijama, prostoru ili pak Vašim željama. Imamo razne dimenzije kazeta, različite vrste vodilica, tako da rolo zavjesu kao proizvod što više prilagodimo prostoru ugradnje.

Razne vrste ovih rolo zavjesa imaju i različite cijene, ovisno o vrsti i karakteristikama naručene rolo zavjese. Stručni tim montera može Vam na licu mjesta predložiti rješenje za Vaš prostor.

 

Foto galerija - Rolo zavjese s kazetama

Rolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetomRolo zavjese s kazetom