Panelne zavjese

Panelne zavjese imaju namjenu zatamnjenja i dekoriranja unutarnjih prostora, a idealne su za pregrađivanje većih prostora! Panel zavjese možete ugraditi u spavaće sobe, dnevne boravke, sve vrste poslovnih prostora. Zavjese su od četiri ili pet panela, i vrlo je bitna aluminijska kanišla na koju se paneli pričvršćuju čičak trakom. Dimenzija panela ovisi o konačnoj dimenziji panelne zavjese i broju panela. Može se raditi više tipova panelnih zavjesa, ovisno što odgovara kupcu.

Mehanizam panelnih zavjesa može biti na špagu, palicu ili svi paneli da se pomiču slobodno. Na jednoj panelnoj zavjesi možemo kombinirati različite vrste boja i dezena, i na taj način uklopiti zavjesu u svaki prostor. Propusnost svijetlosti ovisi o vrsti platna koje je ugrađeno na zavjesu, može djelomično propuštati svijetlost ili pak ako je platno black out da prostor zatamni u potpunosti.

Specifikacija panelnih zavjesa

Panelna zavjesa se sastoji od aluminijske kanišle u koju se ugrađuju klizni nosači panela sa čičak trakom i sastavne komponente. Ovisno o tipu komande koji je odabran na špagu, palicu ili slobodni paneli, ugrađuju se odgovarajuće komponente. Platna se režu na potrebnu dimenziju i od njih rade paneli.

Sve potrebne detalje kakve trebaju biti karakteristike gotove panelne zavjese treba dogovoriti prije proizvodnje. Možete sami izmjeriti panelnu zavjesu koja Vam treba, naručiti kod Deluxa i sami je ugraditi. Ako želite biti sigurni da će dimenzije biti odgovarajuće možete naručiti mjerenje i montažu, što će naši djelatnici sa svojim dugogodišnjim iskustvom odlično obaviti.

Platna, boje i dezeni

U širokoj paleti boja na našoj ponudi svatko može naći nešto za sebe.  Ponudu transparentnih jednobojnih platana i black out jednobojnih platna smo upotpunili raznim dezenima. Možete kombinirati razne boje, dezene na jednoj zavjesi. Nekoliko raznih kombinacija smo složili u našem izložbenom prostoru, tako da možete pogledati i sebi predočiti kako bi gotov proizvod izgledao.

Platna su antistatička od poliestera. Lako se održavaju, ne kupe prašinu i ne upijaju mirise. Ujedno na našoj ponudi ćete naći i screen platno koje po želji možete postaviti na panelne zavjese.

 

Foto galerija - Panelne zavjese

Panelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjesePanelne zavjese