Fiksne mreže

Fiksne mreže, kao što sami naziv kaže ne mogu se otvarati, ali idealno služe kao mreže za zaštitu od insekata posebice kao mreže protiv komaraca. Mreže se montiraju na otvor prozora. Na ponudi imamo profile u bijeloj i smeđoj boji. Rade se od aluminijskih profila, pvc kutnika, fiberglas mreže i gume za fiksiranje mreže u profil – dimenzija profila 11x26mm.

 

Montaža mreža je brza i jako jednostavna, može čak i na silikon ili na ljepljivu traku. Mogu se montirati na sve otvore prosječne dimenzije za spavaće sobe, kuhinje i dnevne boravke. Posebno su za manje otvore kao što su kupaonice. Osim za privatne objekte, ugrađuje se i na poslovne objekte, naročito u ugostiteljstvu.

Sama ugradnja mreža za zaštitu od insekata je jako jednostavna. Bez oštećenja otvora, špala oko otvora. Za zaštititi dom od takvih nametnika dovoljan je jedan Vaš poziv. Iako za zaštitu cijena ne smije biti bitna, ističemo da je cijena mreža pristupačna, a ugradnja brza.

Fixne mreže za zaštitu od insekata se proizvode po mjeri, tako da kada su postavljene dihtaju na svaki otvor i osiguravaju sigurnu zaštitu od insekata, gmizavaca i slično. Isporuku ili montažu svim svojim kupcima osiguravamo u vrlo kratkom roku.

Mogućnost ugradnje zakački, koje omogućuju povremeno skidanje fix mreža.

Fixne mreže su pristupačne cijene odnosno najjeftinije mreže za zaštitu od komaraca, insekata.

 

Foto galerija - Fiksne mreže

Fiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mrežeFiksne mreže