Balkonske vertikalne tende

Tende za balkone, za natkrivanje balkonskih površina ili zatvaranje balkona s jedne ili više strana. Širina balkonske tende se radi u rasponu od 100 do 500cm, a izbačaj tende u rasponu od 100 do 250cm. U donjem dijelu se fiksira pomoću kukica, za ogradu ili pod.

Na balkonske tende se mogu dodatno ugraditi ruke kojima je svrha udaljavanje tende od ograde. Ruke izbacuju tendu do 50cm.

 

Ugradnja balkonske tende na objekt se vrši stropno i bočno. Mogućnost ugradnje kazete na tendu. Upravljanje ručno sa palicom, opcija ugradnje opruge, mehaničkog elektro motora ili motora sa resiverom (na daljinski).

Balkonske tende mogu služiti i u svrhu pregrade ili zatvaranja dijela prostora. Jednostavno se montiraju na strop i spuste do poda. Zakače se kukicama i nategnu namotavanjem tende unatrag. Na taj način dobijete neprozirnu, na vjetar otpornu pregradu.

 

Foto galerija - Balkonske vertikalne tende

Balkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tendeBalkonske vertikalne tende